تمامی محصولات تقویت انتن موبایل قبل از ارسال توسط کارشناسان تست شده تا خریدار از سالم بودن انها اطمینان کسب نماید.

محصولاتی که توسط کارشناسان شرکت نصب و راه اندازی می شود از تاریخ نصب به مدت یکسال دارای گارانتی و 10 سال خدمات پس از فروش می باشد.

دستگاه تقویت انتن موبایل از اوزان بسیار کمی برخوردار است و به راحتی قابل حمل و نقل ،نصب و راه اندازی می باشد.

دستگاه تقویت فرکانس موبایل از کیفیت خوبی برخوردار است و همچنین در شرایط مختلف جوی بهره بری خوبی دارد .

نکته مهم در نگهداری تقویت کننده گوشی موبایل این است که منبع تغذیه نباید دارای نوسان باشد و این مشکل را با قرار دادن استابلایزر و محافظ برق می توان بر طرف نمود.

انتن های گیرنده موجود در بازار به 3 دسته تقسیم بندی می شود:

1.انتن یاگی(yagi antenna):نمونه اولیه انتن های گیرنده، انتن یاگی می باشد که در انواع مختلف با توجه به فرکانس تحت پوشش در بازار موجود می باشد.

2.انتن لوگاریتمی(Log Periodic Dipole Antenna): انتن خارجی لوگاریتمی برای دریافت فرکانس های موبایل رایج ترین مدل انتن گیرنده می باشد که از قدرت خوبی برخوردار است و قابلیت فعالیت در هر شرایط دمایی را دارا می باشد.

3.انتن پارابولیک(Grid Parabolic):این انتن از بالاترین سطح گیرندگی سیگنال برخوردار می باشد و گزینه بسیار خوبی برای پروژه های خارج شهر و راه اندازی دکل های مخابراتی است.

نصب و بهره برداری سیستم تقویت انتن موبایل در خانه و ….گرچه از حساسیت و دقت بالایی برخوردار است اما با کمی تامل ودقت و راهنمایی کارشناسان توسط خریدار امکان پذیر است.

 تنها راه حل ایده ال و مناسب که برای مکانها و نقاطی که با فقر سیگنال موبایل و عدم پوشش دهی مطلوب سیگنال مواجه است، نصب تقویت کننده انتن موبایل می باشد و راه هایی از جمله نصب برنامه تقویت انتن موبایل (mobile amplifier software) و برچسب افزایش انتن دهی موبایل  غیر منطقی و از باز خورد خوبی برخوردار نیست .

در مکان های خارج شهر و فضاهایی که تحت پوشش شبکه موبایل نیستند و یا از فقر سیگنال موبایل رنج می برند ،مانند:سایت های عمرانی و کارگاه ها،سدها،سکوهای نفتی و روستاها،معادن و نیرو گاه ها

نصب و راه اندازی تقویت انتن موبایل و ایجاد شبکه موبایل دشوار تر از مناطق درون شهری می باشد.

انجام این پروژه با توجه به ایجاد زیر ساخت لازم از جمله چاه ارت ،احداث دکل ،و ایجاد منبع تغذیه از زمان زیادی برخوردار می شود.

کارشناسان ما مفتخرند با انجام پروژه های متعدد در سراسر کشور رضایت کامل شما مشتریان محترم را جلب نمایند.

1.دستگاه تقویت کننده امواج تلفن همراه که برای محیط های داخلی و با توان کمتر نصب و راه اندازی می شود که با توجه به توانایی دستگاه از 50 الی 5000 متر مربع را تحت پوشش قرار می دهد و بیشترین استفاده را برای مناطق درون شهری دارد.

که این دسته خود به 3 دسته تقسیم بندی می شود:

الف.تقویت کننده انتن موبایل همراه اول Single band repeater

ب.تقویت کننده انتن موبایل دو باند Dual band repeater

ج.تقویت کننده انتن موبایل 3G  یا 3 باند Triple band repeater

2.دستگاههای تکرار کننده انتن موبایل پر توان که از قدرت بالایی برخوردار است و با توجه به قدرت ان محدوده وسیعی را تحت پوشش قرار می دهد که برای فضاهای برون شهری بیشترین کاربرد را دارا می باشد.

3.تقویت انتن موبایل ماشین(Vehicle Booster)که برای خودروهای گشتی و انتظامی و خودرو های هلال احمر بیشترین کاربرد را دارا می باشد.

نکته بسیار مهم که امروزه طرفندی برای فروش محصول  و بالا بردن غیر منطقی نرخ کالا میباشد،این است که برخی افراد سودجو با نامگذاری کالا با عنوان های زیمنس ، نوکیا و …اقدام به جلب اعتماد کاذب مشتری کرده.

قابل توجه خریداران محترم ،شرکت های زیمنس و نوکیا فقط در توان های بسیار بالا اقدام به طراحی و تولید تکرار کننده موبایل برای شبکه مخابرات و BTS  کرده اند و تمامی دستگاه های موجود در بازار ایران ساخت کشور چین اما با کیفیت های متفاوت می باشد.

قیمت دستگاههای تقویت کننده انتن موبایل با توجه به توان خروجی و فرکانس تحت پوشش و شرکت سازنده متغیر می باشد.

سیستم تقویت سیگنال موبایل با توجه به رنج فرکانسی که تحت پوشش قرار می دهد به 3 دسته تقسیم می شود:

*تقویت کننده انتن موبایل تک باند با رنج فرکانس Gsm 900

*تقویت انتن موبایل دو باند با فعالیت در 2 باند Gsm900/Dcs1800

*تقویت کننده امواج موبایل 3 باند با پوشش فرکانس های Gsm900/Dcs1800/3G 2100

نصب و راه اندازی سیستم تکرار کننده انتن موبایل، با توجه به این که ازحساسیت بالایی برخوردار است نیاز به متخصص و کارشناس مربوط را دارد و همچنین مدت زمان اجرای پروژه خیلی بیشتر از تقویت کننده های خانگی و… می باشد.

تکرار کننده انتن موبایل برای مکان هایی با وسعت های بسیار بالا، برای مناطق برون شهری  با قدرت های بسیار زیاد طراحی شده است و در مکان هایی از جمله :سدها،معادن،سکوهای نفتی و …کاربرد دارد.

در طرف مقابل برای مکان های سر پوشیده و درون شهری که از ضعف پوشش دهی انتن موبایل برخوردار هستند از جمله :مجتمع های تجاری ،منازل مسکونی ،کارگاهها و پارکینگ های طبقاتی و …دستگاههای تقویت کننده انتن موبایل کاربرد فراوان دارد که گزینه ای 100% عملی و منطقی می باشد.

سوالی که امروزه ذهن بیشتر افراد جامعه را به خود درگیر کرده این است که ایا امواج تلفن همراه برای سلامتی انسان مضر است یا خیر.

BTS  های فعال در سطح شهر در محدوده استاندارد وزارت بهداشت فعال هستند و چنانچه نوسانی در فعالیت انها صورت گیرد از طرف ارگانهای مربوط تحت پیگرد قرار می گیرند.

مشتریان محترم همین نکته را باید در خرید دستگاه تقویت کننده امواج موبایل رعایت کرده و محصولی با اصالت را انتخاب کنند که بیشتر از حد مجاز اقدام به تقویت فرکانس مربوط نکند تا خطری پیش روی  سلامت انسان نباشد.

راه اندازی تکرار کننده انتن موبایل یا تقویت کننده انتن موبایل برای محیط های بیرونی (فضای باز ) امری بسیار مهم و تخصصی میباشد که بعد از کارشناسی محل و تست سیگنال عواملی از جمله ارتفاع دکل ،نوع انتن های سکتور و انتن گیرنده یا همان انتن یاگی ،و دستگاه تقویت انتن مناسب برای محل بررسی و پیشنهاد می شود.

نصب  دستگاههای تقویت کننده انتن موبایل برای محیط های سرپوشیده با کمی دقت هم توسط خود شخص امکان پذیر است.

تمامی دستگاههای تقویت امواج موبایل از 3 قسمت مهم و اساسی از جمله :

1.گیرنده

2.تقویت کننده انتن یا امپلی فایر

3.فرستنده تشکیل شده است.

اولین قدم برای نصب تقویت کننده انتن تلفن همراه نصب انتن گیرنده می باشد.شما باید انتن گیرنده را در بهترین حالت برای دریافتی پایدار قرار دهید.برای این کار می توانید از برنامه های کاربردی تست سیگنال موبایل مانند

gsm signal monnitoring  استفاده کنید.

مهمترین نکته در استفاده دستگاه مختل کننده انتن موبایل و قطع کننده موبایل : این است که این سیستم ها ، باید در بازه های زمانی کوتاهی مورد استفاده قرار گیرند و استفاده از این سیستم ها بصورت ممتد و در طول روز بطور بی وقفه توصیه نمیشود . از دیگر مواردی که باعث استفاده غیر صحیح و مضر از دستگاه مختل کننده آنتن موبایل میگردد ، اینست که سیستم قطع کننده آنتن دهی را متناسب با فضای مورد نظر انتخاب نمیکنند، دلیل این امر نیز این است که عموما این سیستم ها توسط افرادی که اطلاعات درستی در این رابطه ندارند تهیه و توضیح و خریداری میگردد . مسدودکننده انتن موبایل را باید با توجه میزان سیگنال موجود در محیط استفاده نمود و استفاده از سیستم های مختل کننده موبایل با توان بالا باعث عواملی نظیر سردرد و سرگیجه و حالت های پریشانی برای کاربران میگردد .

این حالت که شما با وجود داشتن آنتن پر ، قادر به مکالمه نمیباشید را حالت پینگ پنگ میگویند . در این حالت که با داشتن آنتن کاذب روبرو هستید ، گوشی شما بین دکل های بی تی اس اطراف نمیتواند یک دکل را انتخاب کرده و تنها از آن دکل برای انتقال اطلاعات استفاده کند . دلیل این امر هم اینست که کیفیت و قدرت سیگنال های دریافت شده از تمامی دکلها ، تقریبا برابر است چون در صورت برابر نبودن قدرت سیگنال رسیده به گوشی ، تلفن همراه شما به طور اتوماتیک قویترین سیگنال را انتخاب میکند و شما بدون مشکل قادر به مکالمه خواهید بود . طریقه رفع مشکل آنتن کاذب چگونه است ؟ شما با انتخاب یک دستگاه تقویت انتن موبایل که در اکثر مناطق بالاجبار باید تقویت امواج موبایل دو باند استفاده نمود ، سیگنال را تنها از یک دکل انتخاب نموده و بوسیله دستگاه تقویت کننده انتن موبایل ، آن سیگنال را در کل محیط بو سیله فرستنده نشر میدهید . پس از اینکار ، کل محیط شما تنها از یک باند فرکانسی احاطه شده و دیگر بین دکلهای مختلف عمل سویچینگ را انجام نمیدهد .

تقویت آنتن موبایل پاساژها و مراکز تجاری بصورتیست که چون در آن مکان ها ، مشکل آنتن دهی موبایل باید به فوریت مرتفع گردد و جز لاینفکات یک مجتمع تجاری و مراکز خرید است ، سهولت ارتباط بین مشتریان است را میتوان بوسیله سیستم های تقویت کننده سیگنال موبایل فراهم نمود . بدلیل تنوع در این سیستم ها و اینکه در این مراکز ، علاوه بر آنتن دهی موبایل باید مشکل آنتن دهی اینترنت آنرا فراهم آورد ، پس بهتر آنست از دستگاه تقویت آنتن دهی بهره جست که توانایی پشتیبانی از باندهای 900-1800-2100 را دارا بوده . زیرا سیگنالهای 3G همراه اول در محدوده فرکانسی 2100 بوده و سیگنال فورجی ایرانسل 4G ، در محدوده فرکانسی 1800 میباشد . جهت مشاهده دستگاههای تقویت کننده سه باند و انتخاب تقویت امواج مورد نیاز خود به این قسمت مراجعه کنید .

تفاوت اصلی میان انواع تقویت‌کننده‌های آنتن موبایل در تعداد باندهای فرکانسی است که پشتیبانی می‌کنند.

تقویت‌کننده‌های تک‌باند فقط یک باند مانند GSM در فرکانس 900 مگاهرتز را پوشش می‌دهند. این باند، پرکاربردترین فرکانس مخابراتی در دنیاست و حدود 80 درصد پوشش جهانی را شامل می‌شود. در ایران، اپراتور همراه اول از این باند استفاده می‌کند؛ بنابراین، تقویت‌کننده‌های تک‌باند مناسب تقویت آنتن همراه اول هستند.

تقویت‌کننده‌های دوباند (Dual Band) همزمان دو فرکانس GSM 900 و DCS 1800 را پشتیبانی می‌کنند. در ایران، ایرانسل از باند DCS استفاده می‌کند، بنابراین این دستگاه‌ها توان تقویت سیگنال هر دو اپراتور همراه اول و ایرانسل را دارند.

تقویت‌کننده‌های سه‌باند (Tri Band) علاوه بر باندهای 900 و 1800، باند 2100 مگاهرتز را نیز پشتیبانی می‌کنند. این باند مخصوص انتقال اینترنت نسل سوم (3G) است. بنابراین این دستگاه‌ها می‌توانند آنتن مکالمه و اینترنت 3G اپراتورهای همراه اول، ایرانسل و رایتل را بهبود دهند.

در نهایت، تقویت‌کننده‌های 4G یا LTE برای تقویت اینترنت نسل چهارم طراحی شده‌اند و سرعت و کیفیت اینترنت همراه را در مناطقی با آنتن‌دهی ضعیف به‌طور قابل توجهی افزایش می‌دهند.

فیش BNC (مخفف Bayonet Neill–Concelman) برای اتصال کابل کواکسیال به دستگاه‌های تقویت‌کننده آنتن موبایل و تجهیزات نظارتی مانند دوربین مداربسته و DVR استفاده می‌شود.

این فیش در دو نوع ۵۰ و ۷۵ اهم عرضه می‌شود. نوع ۵۰ اهم معمولاً در فرکانس‌های بالا و نوع ۷۵ اهم در سیستم‌های تصویری کاربرد دارد. انتخاب فیش مناسب باعث کاهش نویز و حفظ کیفیت تصویر می‌شود.

نحوه اتصال فیش BNC پرسی به کابل کواکسیال:

  1. رینگ فیش را روی کابل قرار دهید.

  2. بخشی از روکش کابل را با کاتر بردارید تا شیلد نمایان شود.

  3. شیلد را کنار زده و روکش مغزی را به اندازه لازم جدا کنید.

  4. پین طلایی را روی مغزی کابل قرار داده و با آچار پرس، پرس کنید.

  5. کابل را داخل فیش قرار داده و شیلد را به بدنه فیش متصل کنید.

  6. در نهایت با آچار پرس، رینگ را به بدنه فیش پرس نمایید.