تقویت کننده های موبایل را بر اساس محدوده های فرکانسی که قابلیت پشتیبانی دارند ، به دسته بندی های تک کاناله ، تقویت کننده موبایل دوکانال و بوسترهای سه کانال تقسیم بندی میکنند . در دسته بندی های تک باند ، محدوده فرکانسی 900 تقویت میشود . در باند 900 یا GSM ، مکالمه صورت گرفته و اینترنت قابل ارایه در این دستگاهها ، اینترنت 2G است . در شهرهای با تعداد سکنه پایین ، عموما تمامی اپراتورها بدلیل کم بودن کاربر از همین باند جهت برقراری تماس و پیام استفاده میکنند . دلیل اینکه در تهران و شهرهای پرجمعیت به مشتریان توصیه میگردد که از سیستم های دوباند استفاده و خریداری کنند نیز همین مطلب است . 

تقویت کننده های موبایل دوباند قادرند سیگنالهای مخابراتی را در بازه های 900 (GSM) و 1800(dcs) تقویت نمایند . تقویت کننده های دوکانال پرکاربردترین دستگاههای آنتن دهی موبایل هستند که در اکثریت مناطق شهری جوابگوی نیاز مشتریان میباشند . دلیل آن نیز به این خاطر است که در این کلانشهرها ، اپراتورها جهت برقراری تماس از دوباند فوق استفاده میکنند . علاوه بر آن اینترنت پرسرعت 4G را نیز در محدوده فرکانسی  DCS انتقال میدهند . علاوه بر این موضوع جدیدا اپراتور همراه اول در برخی مناطق ، اینترنت 3G را نیز در محدوده همین دو بازه انتقال میدهد که در گذشته در محدوده باند 3G انجام میشد . این بدان معناست که ارزش خرید بوسترهای موبایل دوباند بالاتر رفته و دیگر لازم نیست که برای پوشش دهی 3G ، تقویت کننده موبایل سه باند تهیه نماییم . 

تقویت کننده موبایل سه باند توانایی پوشش دهی سیگنال موبایل را در محدوده های فرکانسی 900-1800 و 3G یا 2100 داراست . با توجه به اینکه برخی از کاربران همچنان از شبکه 3G برای استفاده از داده و تماس استفاده میکنند و هنوز به کاربران 4G نپیوسته اند، در صورتیکه در فضایی تقویت کننده موبایل دوباند نصب شده باشد و آن سیستم توانایی پشتیبانی از باند 2100 را نداشته باشد و میزان کمی هم سیگنال 3G از فضای بیرون به داخل نقوذ نماید ، با مشکل قطع شدن مکالمه در حین تماس همچنان رنج میبرند ، برای همین خاطر حتما باید از بوستر موبایل سه باند استفاده نمایند تا سیگنالهای موبایل داخل را در محدوده فرکانسی 2100 نیز تقویت نمایند . در برخی از حالات نیز سیگنال 3G پس از نصب به محیط نفوذ نداشته و مکان مورد نظر کاملا با فرکانسهای تقویت شده بوستر نصب شده احاطه شده اند ولی همچنان قادر به مکالمه مناسب نمیباشیم  و این حالت برای کاربرانی که از سرویس 4Gاستفاده میکنند رخ میدهد،  دلیل این امر آن است که بی تی اس های منطقه توسط مخابرات در آن محدوده ای بگونه ای تنظیم شده اند کهدر هنگام مکالمه حتما به باند تری جی منتقل میشوید که در صورتیکه دستگاه دوباند نصب شده باشد و فرکانسهای منطقه در بازه 2100 تری جی را ساپورت نمایند ، مکالمه قطع شده و تماس امکانپذیر نمیباشد . 

ذکر این نکته ضروریست که در باند 4G مکالمه صورت نمیگیرد و تنها اینترنت تقویت میشود ، یعنی در هنگام تماس بصورت خودکار از باند 4G به باند تریجی و یا 2 جی منتقل میشوید  و بهمین خاطر است که آنتن موبایل قبل از تماس و بر روی فرکانس 4G دارای فی المثل 2 یا 3 خانه آنتن دهی بوده و هنگام تماس آنتن دهی بالا رفته و کامل میگردد .  

نکته دیگر در هنگام استفاده از دستگاههای تقویت کننده دوباند و سه باند این است که سیگنالهای اینترنت فورجی بصورت قارچی در محدوده مورد نظر جهت پوشش ، گسترده میشوند ، یعنی در صورت کم بودن میزان کاربر میزان پوشش دهی اینترنت محدوده بیشتری را فراگرفته و در صورت ازدیاد کاربر ، برد سیگنالهای 4G کاهش یافته ، این بدان معناست که در زمانهایی که بطور ناگهانی اینترنت شما قطع میشود ، امکان down شدن سایت و یا کم شدن گستره پوشش فورجی بطور اتوماتیک وجود دارد . 

توان دستگاه تقویت کننده موبایل که انتخاب میگردد هم از نکات مهم در انتخاب و پارامتر مهم در هنگام خرید این دستگاههاست . به زبان ساده تر برای پوشش دهی یک فضا با مساحت در حدود 100 متر، استفاده از یک دستگاه با توان خروجی 27 dbi و یا یک وات امر معقولی نیست ، زیرا قدرت سیگنال را در آن محیط در حد بالایی افزایش میدهد که از لحاظ آسیب رسانی به سلامت انسان ، بهتر است که استفاده نگردد . در فضای 100 متر مربع یک دستگاه تقویت کننده موبایل 17 و یا نهایتا 23 dbi ، مشکل آنتن دهی را در ان محل برطرف میکند . حتی در محیط های با میزان متراژ زیاد هم استفاده از دستگاه با توان بالا برای پوشش آنتن موبایل به همراه یک فرستنده توصیه نمیشود ، در صورتی از بوستر قوی موبایل استفاده نماییم که اقدام به گرفتن خروجی های زیاد از بوستر موبایل نماییم . پس میزان قدرت تقویت کننده انتن موبایل را حتما در هنگام خرید مد نظر قرار دهیم . 

از دیگر نکات کلیدی در هنگام خرید آن است که به تجهیزات جانبی دیگر نیز دقت نماییم که کابل کواکسیال از مهمترین انهاست . حتی در صورت خرید بهترین تقویت کننده موبایل ، اگر کابل شما مناسب نباشد ، سیگنال مناسب به دستگاه نرسیده و بوستر تقویت موبایل شما عملکرد قابل قبولی نخواهد داشت ، کابلهای نامناسب در طول های زیاد تاثیر خود را نشان داده که هم بر روی کیفیت مکالمه و هم روی سرعت اینترنت تاثیر بسزایی خواهند گذاشت . قیمت کابل کواکسیال در طول تا متراژ 60 یا 70 متر ، عدد بالایی را شامل میشود ولی بهتر است که از کابل rg58 استفاده نگردد . 

آنتن گیرنده لگاریتمی نیز در جذب سیگنال دریافتی بسیار موثرند. برخی آنتن های دریافت کننده فرکانس موبایل ، برخلاف عدد اسمی که روی آنها حک شده ، بطور رسمی در حد عدد ثبت شده نبوده و سیگنال مناسب به دستگاه ارسال نمیکنند . 

0
0
0
s2sdefault

در هنگام نصب سیستم های تقویت کننده موبایل

، در برخی مواقع ناچار به جابجایی آنتن گیرنده برای دریافت بهتر سیگنال در موقعیت ثانویه میشویم و چون کابل کواکسیال تقویت موبایل را جهت مکان اولیه تهیه نمودیم ، طول آن با کمبود مواجه میگردد . در اینصورت به دو روش میتوانیم سیگنال موبایل سالم و قوی را به سیستم تقویت موبایل برسانیم .

برای اینکار ابتدا باید میزان کابل مورد نیاز تا نقطه ثانویه را تهیه نماییم و از دو روش زیر یک روش را برای اتصال کابل کواکسیال انتخاب کنیم    1- دوسر کابل را به میزان دو سانتیمتر در مقطع مغزی کابل کواکسیال لخت نموده و بوسیله لحیم ، دوسر آنرا بهم متصل نماییم و سپس با عایق کردن قسمت مغزی ، رشته های رویی را بهم وصل کرده و آنرا پوشش دهیم       2- دوسر کابل کواکسیال را کانکتور متناسب با کابل زده و بوسیله یک رابط دوسر ماده ، دوسر کابل کواکسیال را بهم متصل کنیم . 

در روش دوم ، سیگنال موبایل مناسبتری به تقویت کننده موبایل رسیده و مکالمه مطلوبتری را خواهیم داشت . در روش اول اتصال کابل کواکسیال ، در بهترین حالت اتصال نیز میزان قابل توجهی سیگنال موبایل تضعیف شده و امکان اینکه از مکالمه تلفن همراه مطلوبی برخوردارنباشیم ، وجود دارد . 

دستگاه تقویت کننده آنتن دهی موبایل

دارای مدلهای مختلفی میباشند که با میزان سیگنال دریافتی مختلفی کار میکنند . عموم دستگاههای تقویت کننده امواج موبایل موجود در بازار با حداقل سیگنال ورودی 55 dbi کارکرده و در صورتی تقویت موبایل همراه اول و یا ایرانسل دریافتی ، سیگنال کمتری را دریافت کند ، به همان میزان عملکرد تضعیف تری خواهند داشت . با توجه به موارد ذکر شده بهتر است که در صورت امکان کابل کواکسیال دریافتی ما بصورت یک تکه بوده و در صورت عدم امکان ، روش دوم برای انتقال و تقویت موبایل را استفاده نماییم .

                                                                                                                                                 

تقویت کننده موبایل
قیمت کابل کواکسیال جمر موبایل
0
0
0
s2sdefault

آیا دستگاه تقویت آنتن موبایل ضرری برای انسان دارد؟

سیاری از کاربران تلفن همراه ، این سوال برایشان بوجود می آید که آیا تقویت آنتن موبایل دارای زیان است و یا میتوان آن را با خیالی آسوده در محیط کار و یا سکونت نصب کرد . ذکر این نکته لازم است که در خصوص امواج آنتن موبایل و مضررات آن دانشمندان به نتایج قطعی دست پیدا نکردند ،

ولی باید توجه داشت که تقویت کننده های آنتن موبایل که به آن بوستر گفته میشود ، سیستم هایی هستند که جهت پوشش دهی آنتن محیط های داخلی طراحی شده اند و توان آنها در بازه ایست که برای سلامتی انسان خطری ایجاد نمی کند ولی در صورتیکه بجای بوستر موبایل در ساختمان های مسکونی ، از ریپیتر موبایل استفاده گردد که دارای توان بالایی بوده و مناسب

مکانهای داخلی نیست ، بی شک برای سلامتی افراد این تهدید وجود دارد 

در هنگام نصب تجهیزات مخابراتی در اماکن نیز بهتر است که فرستنده های این سیستم ها در نقاطی قرار گیرند که با مرکز تجمع افراد فاصله زیادی داشته باشد ، فی المثل در دورترین سمت پذیرایی یا سالن دفتر کار قرار داده شود .

نکته دیگری که در انتخاب سیستم آنتن دهی موبایل باید رعایت گردد ،

اینست که در صورت پاسخگویی از ضعیف ترین سیستم تقویت کننده آنتن موبایل در محل استفاده گردد . لزومی نیست که شما وقتی با یک دستگاه با قدرت خروجی 17 دسیبل ، نتیجه مطلوب را میگیرید ، از یک دستگاه تقویت کننده سیگنال موبایل با قدرت خروجی 23 دسیبل استقاده کنید .احتیاط بر آنست که کمترین سیگنال در تماس با انسان باشد .

قدرت دکل های مخابرات که جهت پوشش دهی مناطق شهری است ، به نسبت بوستر موبایل خانگی ، بسیار بالاتر است و مکانهایی که در نزدیکی دکل های مخابرات هستند ، از لحاظ آسیب ، بیشترین خطر آنها تهدید میکند .

تقویت کننده موبایل رومیزی نیز ، هرچند همانطور که از اسم آن پیداست برای قراردادن روی میز طراحی شده اند ولی بهتر است که این سیستم ها نیز در نزدیکی انسان قرارداده نشوند و در نقطه دورتری به نسبت میز کار ، آن زا قرار دهیم .

نوع دستگاه تقویت کننده موبایل ،

نیز در میزان آسیبی که به انسان وارد میکند دخیل نیست ، یعنی تک باند ، دوباند ، و یا سه باند بودن در میزان اسیب وارد تاثیری ندارد و قدرت خروجی این دستگاه و سطح سیگنالی که در محیط ایجاد میکند ، در میزان ضرر دستگاه موثر است

 

0
0
0
s2sdefault

چه کابل هایی در پروژه های تقویت آنتن موبایل استفاده کنیم ؟

 . کابل های مورد مصرف در پروژه های پوشش دهی آنتن موبایل از نوع کواکسیال بوده و بسته به مورد مصرف ، در شرایط مختلف متفاوت است 

 . نوع کابل مصرفی به نسبت متراژ مورد استفاده ما تعیین میگردد

 

در پروژه های out door که در آن ریپیتر موبایل در محوطه های باز و بیرونی بسته میشود ، تنها از کابل های feeder 2/1 استفاده میگردد ، زیرا عموما متراژ کابل های مصرفی در این پروژه ها بالا بوده و میزان افت سیگنال در کابل های فیدر در حد 7 dbi در 100 متر است . 

در پروژه های نصب تقویت کننده آنتن موبایل

که در مناطق شهری و در ساختمان های داخل شهر است ، در بیشتر موارد فاصله نقطه ای که قرار است آنتن گیرنده قرار داده شود تا نقطه ای که بوستر آنتن موبایل بسته میشود ، در حدود 30 تا 40 متر است که در این شرایط از کابل های lmr 400 و یا ksr400 و همچنین کابل rg 213 که به نسبت دو کابل دیگر از قدرت کمتری در انتقال برخوردار است و در شرایط ایده آل ، از آن در ساخت جامپر های کوتاه استفاده میگردد ، استفاده میشود . 

کابل های rg58 هم مورد مصرف در نصب دستگاه تقویت آنتن موبایل دارد که به هیچ وجه مصرف آن توصیه نمیگردد . 

لازم به ذکر است که در نصب دستگاه تقویت آنتن موبایل باید از کابلهای کواکسیال با میزان اهم 50 استفاده گردد و کابلهایی که 75 اهم هستند مورد استفاده قرار نگیرد . 

 

0
0
0
s2sdefault

صفحه1 از2

تماس با ما

ایمیل:

signalbooster20[AT]gmail.com

شماره همراه:

09127560949

شماره ثابت شرکت:

021-44268400

آدرس پستی دفتر مرکزی:
تهران-اشرفی اصفهانی گلستان 4

درباره سیگنال بوستر

 شرکت سیگنال بوستر با هدف ارائه محصولات تقویت انتن تلفن همراه ، تجهیزات و خدمات مرتبط با ان ،با اتکا بر دانش فنی مهندسین و متخصصین و سابقه درخشان در عرصه ارتباطات  اقدام به راه اندازی  وبسایت تخصصی www.signalbooster.ir نمود.

دستگاه تقویت کننده موبایل تقویت انتن دهی موبایل تقویت کننده انتن موبایل تقویت انتن موبایل تقویت سیگنال موبایل ریپیتر موبایل تقویت امواج موبایل مسدود کننده موبایل جمر موبایل مختل کننده موبایل قطع کننده موبایل