در هنگام نصب سیستم های تقویت کننده موبایل
، در برخی مواقع ناچار به جابجایی آنتن گیرنده برای دریافت بهتر سیگنال در موقعیت ثانویه میشویم و چون کابل کواکسیال تقویت موبایل را جهت مکان اولیه تهیه نمودیم ، طول آن با کمبود مواجه میگردد . در اینصورت به دو روش میتوانیم سیگنال موبایل سالم و قوی را به سیستم تقویت موبایل برسانیم .
برای اینکار ابتدا باید میزان کابل مورد نیاز تا نقطه ثانویه را تهیه نماییم و از دو روش زیر یک روش را برای اتصال کابل کواکسیال انتخاب کنیم 1- دوسر کابل را به میزان دو سانتیمتر در مقطع مغزی کابل کواکسیال لخت نموده و بوسیله لحیم ، دوسر آنرا بهم متصل نماییم و سپس با عایق کردن قسمت مغزی ، رشته های رویی را بهم وصل کرده و آنرا پوشش دهیم 2- دوسر کابل کواکسیال را کانکتور متناسب با کابل زده و بوسیله یک رابط دوسر ماده ، دوسر کابل کواکسیال را بهم متصل کنیم .
در روش دوم ، سیگنال موبایل مناسبتری به تقویت کننده موبایل رسیده و مکالمه مطلوبتری را خواهیم داشت . در روش اول اتصال کابل کواکسیال ، در بهترین حالت اتصال نیز میزان قابل توجهی سیگنال موبایل تضعیف شده و امکان اینکه از مکالمه تلفن همراه مطلوبی برخوردارنباشیم ، وجود دارد .
دستگاه تقویت کننده آنتن دهی موبایل
دارای مدلهای مختلفی میباشند که با میزان سیگنال دریافتی مختلفی کار میکنند . عموم دستگاههای تقویت کننده امواج موبایل موجود در بازار با حداقل سیگنال ورودی 55 dbi کارکرده و در صورتی تقویت موبایل همراه اول و یا ایرانسل دریافتی ، سیگنال کمتری را دریافت کند ، به همان میزان عملکرد تضعیف تری خواهند داشت . با توجه به موارد ذکر شده بهتر است که در صورت امکان کابل کواکسیال دریافتی ما بصورت یک تکه بوده و در صورت عدم امکان ، روش دوم برای انتقال و تقویت موبایل را استفاده نماییم .